20 Jaar BPG, dat hebben we gevierd !

Op 14 september kwamen de leden van BPG bijeen om het jubileum van BPG met Brabants Landschap te vieren: samen 100 jaar sterk voor natuur, landschap en cultuurhistorische erfgoed. Leden waren per post uitgenodigd en konden zich aanmelden voor de verschillende onderdelen van het programma. In het 2e gedeelte van het programma werd het eerste landgoederenboek uitgereikt op het nieuwe landgoed Kraaiveld (lid BPG), aan Wim van de Donk, onze commissaris van de Koningin.

Diverse toespraken werden gehouden, o.a. door de heer Wim van de Donk - commissaris, en de heer Jan Hak - voorzitter van Brabants Particulier Grondbezit.

Klik hier voor de toespraak van de heer Wim van de Donk
Klik hier voor de toespraak van de heer Jan Hak
Klik hier voor de ondersteunende PPPresentatie van de heer Jan Hak

Klik hier voor een artikel in de Regiokrant Kontakt
Klik hier voor een artikel in het Brabants Dagblad over het Landgoederenboek

Klik hier voor foto's genomen tijdens de festiviteiten

 

Wilt u het landgoederenboek wat door Brabants Particulier Grondbezit en Brabants Landschap wordt uitgegeven,  bestellen, ga dan naar de site van de uitgever Pictures Publishers, klik hier of neem de link over in uw browser:

http://www.picturespublishers.nl/index.php?main_page=product_info&cPath=3&products_id
=52&zenid=cf8a33f720dd707cf31212b0590eb464

 

In het kader van het 20 jarig jubileum en de uitgifte van het Brabantse landgoederenboek is er een nieuw logo voor BPG ontwikkeld. Het versterken van de herkenbaarheid, onze creativiteit en onze samenwerking binnen en buiten de provincie willen we hiermee benadrukken, met tevens de verbondenheid met FPG.